hír

Viszonteladó partnereket keresünk

2020. 11. 07. 21:32:09

A MagicHerb naturkozmetikai termékek fejlesztésével, gyártásával foglalkozó kis manufaktúra.

Saját receptúra alapján készítek naturkozmetikai termékeket, gyógyhatású készítményeket és kecsketejes, gyógynövényes szappanokat, 100% ban természetes, organikus összetevőkből.

A vállalkozást 2010-ben indítottam, amikor a gyermekeim kamaszok voltak, s látnom kellett,  hogy mennyire szenvednek a hormonális változásokkal járó bőrproblémáktól, aknéktól.  Próbáltunk hagyományos segítséget igénybe venni, használtunk számtalan készítményt, jártunk orvostól orvosig, de a problémát sajnos csak ideig-óráig tudták kezelni, ami 1-2 hónap múlva mindig újra fellángolt és kezdődtek megint a fájdalommal járó kellemetlen tünetek…..

Mikor már nem bírtam tovább nézni a gyerekek szenvedését, összeszedtem minden fitoterápiai tudásomat s kis konyhámban elkészítettem az első gyulladásgátló kecsketejes szappanomat. (Ami a mai napig forgalomban van Ö  a Grapefruitmag olajos kecsketejes fekete szappanunk).

 

Az eredményeket látva tudtam hogy itt már nem lesz megállás. Imádtam kitalálni, fejleszteni, gyártani, csomagolni a saját termékeimet. Egyre több családtag és ismerős keresett meg különböző problémákkal. Éreztem hogy új útra léptem és megtaláltam a feladatom. Segítő leszek.

Vegyész és fitoterapeuta tudásom segítségével a bőrproblémákra kezdtem összpontosítani, azokra kerestem hathatós, hosszútávú megoldásokat.

A folyamat során bebizonyosodott számomra hogy mennyire nagy jelentősége van a használt kozmetikumok minőségének. Látom hogy szimplán megfelelő készítmények alkalmazásával óriási javulást érhetünk el aknés, ekcémás, psoriasisos vagy egyéb bőrprobléma esetén.

Termékpalettánk folyamatosan szélesedik. A kezdeti kecsketejes gyógynövényes szappanjaimból már több mint 20 félét gyártok, mára már komplex testápolást tudunk ajánlani tetőtől talpig, 0-tól 120 éves korig. Unokám születésére 2020 ban megjelent babakozmetikai termékcsaládunk is. Ő lesz az első kis manó, aki kizárólag károsanyagmentes natúr kozmetikai termékeket használ apró kis élete első pillanatától kezdve.

Természetesen az általam készített natúr kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, kőolaj származékokat, mesterséges illatolajakat, szinezékeket, sőt pálmaolajat sem.

A felhasznált anyagok mindegyike öko és natúr ecocert minősitéssel rendelkezik. Amit csak tudunk helyi gazdaságokból szerzünk be, így erősítve a helyi termelőket és csökkentve a bolygóra nehezedő nyomást is.

A csomagolásban sem ismerünk tréfát. Ahol csak lehet újrafelhasználható üveg vagy fém tégelyeket használunk, de a műanyag flakonjaink is újrahasznosított anyagból készült tárolóedények.

Kozmetikumaink mindegyike élelmiszer minőségű, így nem károsítják a környezetet ami számunkra kiemelt jelentőséggel bír.

Legújabb fejlesztésként termékeink nagy részét már csomagolás mentesen is elérhetitek.  A kitelepüléseink során, a vásárokon és Nyiregyházi üzletünkben már *kimérős* formában is vásárolhattok termékeinkből.

Jelenleg egy referencia üzletünk van Nyiregyházán és webáruházként is üzemelünk.

Mindemellett egyre több natúr és csomagolásmentes boltban is elérhetitek termékeinket.

Folyamatosan várjuk hasonló üzletek jelentkezését, akik viszonteladóként szivesen forgalmazzák termékeinket.

Ha kozmetikus vagy és szivügyed az egészséges természetes bőrápolás akkor is keress bennünket bátran,biztosan találunk olyan megoldást amivel Te is nagyon jól járhatsz.

Egyszerűen irj egy emailt a magicherb.viszontelado@gmail.com cimre és mi 24 órán belül jelentkezünk!

 

 

 

Új cikkünk az nlc café blogon, olvassatok minket ott is!

2020. 11. 07. 14:31:21
Új cikkünk az nlc café blogon, olvassatok minket ott is! https://magicherb.cafeblog.hu/2020/11/05/az-ido-urai/

Hétvégi olvasnivaló az nlc caféblogon

2020. 11. 07. 14:09:45
Hogyan legyünk ‘boldogságperc vadászok’ ?
Feletted is eluralkodnak néha a negatív történések, amik kibillentek a hétköznapok nyugalmából? Áldozatnak érzed magad, akit ostoroznak a ‘felsőbb hatalmak’? Pedig mindig van választásod, állj át az öröm oldalára!
 

CSAK DESIGN RIPORT - MAGICHERB

2020. 03. 06. 06:00:40
Februarban először jártunk Debrecenben ahol nagyon lelkes közönségre és rengeteg izgalmas alkotóra  találtunk.A következő vásár április 26.-án lesz.Ha szereted az egyedi kézzel kis szériában készült holmikat feltétlenül ott a helyed !

V.Hétköznapi Pedagogus szakmai nap

2019. 10. 13. 11:54:04

Dora Tóth-Nyircsák nagyon szèpen köszönjük hogy itt lehettünk ès bemutathattuk termèkeinket.
Ha te is szeretnèd szinesiteni rendezvènyeidet,vàsàraidat, vagy csak többet szeretnèl megtudni a naturkozmetikumokról.Hivj bennünket bàtran.Szivesen rèszt veszünk cèges rendezvènyeken,iskolai, óvodai vásárokon ès mindenütt ahol elmondhatjuk ès bemutathatjuk hogy mivel is màsabbak ezek a kèzzel,szivvel lèlekkel kèszült kozmetikumok mint amit a boltok polcain talàlhattok.
Vàrjuk megkeresèseteket a
marcsiszappan@gmail.com cimen.
www.magicherb.eu

20 kicsi kezmuves

2017. 10. 30. 12:12:41

20 kicsi... kézműves

 

 
 2017. október 29. - Cuki Bagoly

A kézművesség kihal? Nem, sőt egyre inkább fénykorát éli itthon. És ez nem csupán a kézművesek, de a vásárlók érdeme is, akik egyre inkább keresik és igénylik a minőségi, egyedi termékeket. De képzeljük csak el, hogy mi történik, ha a kézművesek még össze is fognak! Most megtörtént! Ha érdekel, olvasd tovább!

 

Miért jobb egy kézműves termék?

Gondolkoztatok már azon, hogy miért érdemes kézműves terméket venni? Nem, nem azért, mert szívvel-lélekkel meg szeretettel készül, és nem is azért, hogy támogassátok a hazai ipart, hanem mert egyszerűen jobb! Igen, mert a pénzedért szebb dolgokat kaphatsz, amit esetleg az igényeidre is alakítanak, ha épp úgy szeretnéd. Így nem kell kompromisszumokat hoznod a vásárláskor, hogy egyiknek a színe, másiknak a fazonja tetszik, de a kettő együtt már nincs, vagy nem is volt (ugye ismerős a helyzet).

02.jpg

Kézműves felhőkarcoló

Manapság egyre több mindenre mondják, hogy „kézműves”, ezért sokan kezdenek idegenkedni a dolog hallatán. Én azt hiszem, hogy nincs okuk rá. Igenis sok jó hazai kézműves van az országban, akiknek a munkáit érdemes keresni és felkutatni, hiszen ma már legtöbbjüktől nem csak a vásárokban, hanem interneten is lehet jobbnál-jobb portékákat beszerezni.

Az összefogás ereje

A tömegtermelés és a multik világában nem könnyű ismertté válni, elérni a nagyközönséget, hiszen a fogyasztók arra vannak nevelve, hogy mindent megtalálnak a boltban, a tv-reklámokban pedig azt is megmondják nekik, hogy mit vegyenek. Egy kézműves nem engedheti meg magának a hagyományos médiát, így csak a közösségi médiára, a helyi kisközösségek és az emberek jóindulatára számíthat.

De mi történne, ha ezek a kis emberek összeszövetkeznének, hogy támogassák egymást, annak érdekében, hogy hallható legyen a hangjuk sok ember számára. Igen, már megtörtént! Húsz magyar kézműves, akik kezet nyújtottak egymásnak, hogy aztán feléd, vásárló felé tudjanak még többet nyújtani. Elmondásuk szerint a Kézműves Kézfogás csapatának célja, hogy „munkásságukkal szembe menjenek az eldobhatónak, a gyorsan felfalhatónak, a tömeggyártásban készítettnek, a hipereknek és a szupereknek.”

03.jpg

Őszi kupon napok

Október 30-án hétfőn induló közös akciójukban, az Őszi Napokban ráadásul most kedvezménnyel lehet vásárolni náluk. A kuponfüzetet és a Kézműves Kézfogás tagjainak bemutatkozását is megtaláltam a Kézműves Kupon Facebook oldalon. Kifejezetten jó volt olvasgatni, és látni, hogy mennyi szép és ötletes dolgot készítenek. Az akció egészen november 19-ig tart. De feltehetően ezzel nem ér véget az összefogás, hanem inkább még többen csatlakoznak majd hozzájuk. Köszönjük nekik!

Termelői látogasáson járt itt a kosárközösség

2016. 04. 17. 20:25:57

Óriási lehetőséget jelent térségünk gazdáinak és kézműveseinek a nyíregyházi kosárközösség.Itt bemutathatod általad termelt gyümölcsöt,zöldséget,kézműves termékeket és egyéb terméket.Nagy könnyebbség ez a vásárlási forma a város lakóinak is.Nem kell sorban állni,rohanni,tolakodni nagy bevásárlóközpontokban.Egyszerűen szerdán éjjel 23:00-ig leadod rendelésedet a webáruházban,amit pénteken délután egyszerűen 5 perc alatt átveszel és már kész is a nagybevásárlás.Igaz hozzá kell szokni a heti 1x-i bevásárláshoz,de nekem nagyon könnyen ment!!!

A legfontosabbról a termékek minőségéről még nem beszéltem.Házi ízek,kiváló minőség ,tartósítószer és vegyszermentes kivitelben!!!

Hibátlan,mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nagy öröm  és megtiszteltetés számomra,hogy én is ide tartozhatok!

Köszönöm!

Nagyon szépen köszönöm még a cikk megírását a sok-sok fotót Palicz Ildikónak!!!