Viszonteladó partnereket keresünk

Viszonteladó partnereket keresünk

A MagicHerb naturkozmetikai termékek fejlesztésével, gyártásával foglalkozó kis manufaktúra.

Saját receptúra alapján készítek naturkozmetikai termékeket, gyógyhatású készítményeket és kecsketejes, gyógynövényes szappanokat, 100% ban természetes, organikus összetevőkből.

A vállalkozást 2010-ben indítottam, amikor a gyermekeim kamaszok voltak, s látnom kellett,  hogy mennyire szenvednek a hormonális változásokkal járó bőrproblémáktól, aknéktól.  Próbáltunk hagyományos segítséget igénybe venni, használtunk számtalan készítményt, jártunk orvostól orvosig, de a problémát sajnos csak ideig-óráig tudták kezelni, ami 1-2 hónap múlva mindig újra fellángolt és kezdődtek megint a fájdalommal járó kellemetlen tünetek…..

Mikor már nem bírtam tovább nézni a gyerekek szenvedését, összeszedtem minden fitoterápiai tudásomat s kis konyhámban elkészítettem az első gyulladásgátló kecsketejes szappanomat. (Ami a mai napig forgalomban van Ö  a Grapefruitmag olajos kecsketejes fekete szappanunk).

Az eredményeket látva tudtam hogy itt már nem lesz megállás. Imádtam kitalálni, fejleszteni, gyártani, csomagolni a saját termékeimet. Egyre több családtag és ismerős keresett meg különböző problémákkal. Éreztem hogy új útra léptem és megtaláltam a feladatom. Segítő leszek.

Vegyész és fitoterapeuta tudásom segítségével a bőrproblémákra kezdtem összpontosítani, azokra kerestem hathatós, hosszútávú megoldásokat.

A folyamat során bebizonyosodott számomra hogy mennyire nagy jelentősége van a használt kozmetikumok minőségének. Látom hogy szimplán megfelelő készítmények alkalmazásával óriási javulást érhetünk el aknés, ekcémás, psoriasisos vagy egyéb bőrprobléma esetén.

Termékpalettánk folyamatosan szélesedik. A kezdeti kecsketejes gyógynövényes szappanjaimból már több mint 20 félét gyártok, mára már komplex testápolást tudunk ajánlani tetőtől talpig, 0-tól 120 éves korig. Unokám születésére 2020 ban megjelent babakozmetikai termékcsaládunk is. Ő lesz az első kis manó, aki kizárólag károsanyagmentes natúr kozmetikai termékeket használ apró kis élete első pillanatától kezdve.

Természetesen az általam készített natúr kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, kőolaj származékokat, mesterséges illatolajakat, szinezékeket, sőt pálmaolajat sem.

A felhasznált anyagok mindegyike öko és natúr ecocert minősitéssel rendelkezik. Amit csak tudunk helyi gazdaságokból szerzünk be, így erősítve a helyi termelőket és csökkentve a bolygóra nehezedő nyomást is.

A csomagolásban sem ismerünk tréfát. Ahol csak lehet újrafelhasználható üveg vagy fém tégelyeket használunk, de a műanyag flakonjaink is újrahasznosított anyagból készült tárolóedények.

Kozmetikumaink mindegyike élelmiszer minőségű, így nem károsítják a környezetet ami számunkra kiemelt jelentőséggel bír.

Legújabb fejlesztésként termékeink nagy részét már csomagolás mentesen is elérhetitek.  A kitelepüléseink során, a vásárokon és Nyiregyházi üzletünkben már *kimérős* formában is vásárolhattok termékeinkből.

Jelenleg egy referencia üzletünk van Nyiregyházán és webáruházként is üzemelünk.

Mindemellett egyre több natúr és csomagolásmentes boltban is elérhetitek termékeinket.

Folyamatosan várjuk hasonló üzletek jelentkezését, akik viszonteladóként szivesen forgalmazzák termékeinket.

Ha kozmetikus vagy és szivügyed az egészséges természetes bőrápolás akkor is keress bennünket bátran,biztosan találunk olyan megoldást amivel Te is nagyon jól járhatsz.

Egyszerűen irj egy emailt a magicherb.viszontelado@gmail.com cimre és mi 24 órán belül jelentkezünk!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus