Rólunk

 

A kezdet:

A MagicHerb manufaktúrát 2010-ben indítottam, amikor gyermekeim a kamaszkorral belekerültek a bőrproblémák ördögi és megoldhatatlannak tűnő körébe. Mivel nem találtunk segítséget vegyész végzettségemmel és fitoterapeutai ismereteimmel megalkottam az első gyulladásgátló kecsketejes szappanomat. Ami néhány hét alatt jelentős javulást eredményezett.

Ez elindított engem egy új úton.

Kizárólag a természet erejére akartam hagyatkozni termékeim elkészítésekor.

Organikus, természetes összetevők, 100% tisztaságú illóolajok és gyógynövények felhasználásával készíteni el a bőrápoló termékeimet.

Bőrünk az első védelmi vonalunk, válogassuk meg, mivel támogatjuk! Vallom, hogy apró lépésekkel hatalmas eredmények érhetők el, mind a bőrápolásban, mind az élet bármely területén és a környezetünkben is. A kulcs, a szeretet és a tudatosság.

Hitvallás:

Segíteni szeretnék

-azoknak akik problémákkal küzdenek és azoknak is akik fenntartható, természetes megoldást keresnek a bőrápolásra.

-mindenkinek, hogy a természettel összhangban élve, tiszta forrásból származó organikus készítményekkel táplálják testüket és szeretettel használják vegyszermentes natúrkészítményeinket.

-a bolygónknak, minél kisebb környezeti terhelést róva rá. Ezért sok csomagolásmentes üzletben vagyunk jelen, újrafelhasznált flakonokat, üvegeket alkalmazunk és az alapanyagokat helyi gazdaságoktól szerezzük be. Szorgalmazzuk a tudatos vásárlást, annyit és azt, amire valóban szükségünk van és elkötelezetten kiállunk az állatkísérletek ellen valamint nem használunk pálmaolajat sem.

Tisztelünk a Földön minden élőlényt, s ezzel az alázattal készítjük termékeinket, kézzel és szívvel, a természet kincseit felhasználva, hogy segítsen nektek is jobb és boldogabb emberként élni e földön.

A jövő

Termékpalettánk folyamatosan szélesedik.

-A kezdeti kecsketejes gyógynövényes szappanjaimból már több mint 20 félét gyártunk.

-Mára már komplex testápolást tudunk ajánlani tetőtől talpig.

-Unokám születésére 2020 ban megjelent babakozmetikai termékcsaládunk is. Ő lesz az első kis manó, aki kizárólag károsanyagmentes natúr kozmetikai termékeket használ apró kis élete első pillanatától kezdve.

A webáruház mellett 2021 májusában megnyitottuk Nyiregyházán első referenciaüzletünket ahol

hétfőn 9.00 -tól 16.00 -ig

keddtől csütörtökig pedig 9.00-tól 18.00-ig ,

pénteken 9:00-tól 17:00 

 óráig várunk benneteket szeretettel és sok-sok izgalmas , hatásos natúr kozmetikummal.

 

Várok mindenkit szeretettel

Tóthné Marcsi

vegyész-fitoterapeuta

Üzletünk Nyiregyházán a Debreceni út 173/a szám alatt található

 

Telefonszámunk 06306373686